YouMe Sushi Cafe

Hej igen! Vad roligt att det är så många av er som har hört av er angående det här med lunchrestaurang, sushi samt att anlita cateringfirma här i Stenungsund med omnejd. Eftersom att jag vet att det nu är oerhört många av er som faktiskt läser min blogg just på grund av att jag befinner mig i Stenungsund för ni själva också bor eller arbetar här omkring, så kände jag helt enkelt därför att det kunde vara trevligt att ta och rekommendera en restaurang vid namn YouMe Sushi Cafe som råkar vara mitt absoluta favoritställe nu för tiden att äta lunch på!

Jag blev ju nämligen själv då rekommenderad att prova på just YouMe Sushi Cafe och deras oerhört goda sushi för inte så länge sedan och det är jag idag oerhört glad över då jag verkligen har funnit det bästa stället i stan att äta lunch och sushi på för den delen. I vilket fall som helst så tycker jag absolut att YouMe Sushi Cafe är en restaurang som helt klart är värd att uppmärksamma och prova på ifall man tycker om just sushi. Nu så ska jag dock inte tjata på så himla mycket om det, men jag hoppas ändå på att ni kommer att ta och kika lite närmare på det hela nästa gång ni faktiskt är sugna på sushi eller även nästa gång ni kanske är i behov av att anlita en cateringfirma, som faktiskt rätt så många av er läsare här i Stenungsund har efterfrågat att jag ska dela med mig av här på bloggen, för det är ju som sagt även någonting som de erbjuder sina kunder, även om jag själv inte har valt att anlita just den tjänsten riktigt än. Ha det nu så jättefint allesammans och jag hoppas verkligen att ni har en bra helg!