En psykolog i Uppsala du kan lita på

Har ni tänkt gå till psykolog eller är du intresserad av psykoterapi i Uppsala? Lyssna nu i så fall. Nu tänkte jag ta tillfället i akt och vara allvarlig en liten stund. Som ni vet så skriver jag väldigt mycket om vad som händer runtomkring mig på olika vis. Jag hittar ju på rätt mycket, har ett väldigt krävande jobb, många fritidsintressen att hålla igång, många vänner som vill träffas och så ska man se till att hinna äta och sova däremellan! Jag tycker om att skriva om vad jag gör, och berätta för er hur mitt liv ser ut. Men jag har märkt att det senaste så har jag kanske inte varit så ärlig som jag borde ha varit. Inte för att jag måste skriva om exakt allting som händer, men jag känner ändå att jag har ett visst ansvar över detta. Jag har träffat en psykolog här i Uppsala nu under ett års tid, SQ Inspiro Psykologi. Det har varit en omvälvande upplevelse i mitt liv! Jag ska inte sticka under stolen med att det har varit jobbigt stundtals, eller, nästan hela tiden rättare sagt. Men psykoterapi har verkligen fungerat på mig. Jag har haft mycket med mig sedan barndomen, sådant som har behövt bearbetas men som jag inte har tagit itu med. Det har man fått lida för nu i efterhand, så är det ju! Men det viktigaste är trots allt att man någon gång i livet väljer att försöka må bättre, att ta det aktiva valet. Och det har jag nu gjort. Det jag vill säga med detta inlägg är egentligen att ni inte ska vara rädda över att må dåligt. Ni behöver inte skämmas eller något sådant, för vi alla har våra dåliga perioder ibland. Då är det av största vikt att hitta någon du kan prata med och som du kan lita på! Så var det för mig och SQ Inspiro Psykologi.